Få en gratis demo
X

NemBetaling via e-Boks er nem og sikker betaling

Strømlin din betalingsproces med e-Boks NemBetaling, en plug-and-play-løsning, der gør det nemt for dine kunder at betale, uden at du behøver at bekymre dig om integrationen af kortbetalinger, MobilePay eller konto-til-konto overførsler. Denne brugervenlige service tilbyder en hurtig opsætning, så du kan komme i gang med det samme og tilbyde dine kunder en bred vifte af betalingsmetoder direkte i e-Boks.

Med NemBetaling kan du spare tid og ressourcer på administration af betalinger, fremskynde dine betalingsprocesser og sikre, at du får betaling hurtigere, samtidig med at du minimerer risikoen for forsinkelser.

Dette fører til en markant forbedring i effektiviteten og øget kundetilfredshed, da kunderne værdsætter den nemme og sikre betalingsmetode.


Fordele for dine kunder inkluderer nem og bekvem betaling, for du kan betale regninger direkte i e-Boks når som helst og hvor som helst, hvilket sikrer høj sikkerhed.

Betalingerne kan foretages med NemID eller MitID for at sikre dine transaktioner. Derudover hjælper automatiske påmindelser med at undgå gebyrer for forsinket betaling, idet de sørger for, at du altid er opdateret.

E-Boks tilbyder sikker og krypteret digital kommunikation, hvilket minimerer risikoen for datamisbrug og giver nem adgang til dokumenter overalt. Det støtter bæredygtighed ved at nedbringe papirbrug og forbedrer effektiviteten med funktioner for organisering og øjeblikkelig postlevering, samt automatiske notifikationer for at holde brugerne oplyste.

E-Boks giver dine kunder mulighed for at holde styr på betalingerne ved at sende påmindelser, hvis en regning ikke er blevet betalt.

E-Boks løsningen kan benyttes via NemBetalings webadministrations dashboard, eller via API som kan integreres til jeres eksisterende løsninger.


Kom i gang med e-Boks NemBetaling i dag, ring og hør hvordan du kan betale direke i e-Boks.

Bliv klogere på vores Nembetalings-løsninger

Find dem alle her

Abonnements­betaling

StraksBetaling

KontoBetaling

Rate betaling

Betalingsservice

Se videoen her om hvordan

Med NemBetaling fra MobilePeople modtager din virksomhed nemt betalinger, enten ved Abonnementsbetaling med kort, Betalingsservice, MobilePay eller Konto-til-konto, via samme komplette betalingssystem.

Vil du vide mere?