Få en gratis demo
X

Destinationsbetaling.

Kundecase om NemBetaling – StraksBetaling

En udfordring for rejsebranchen er, at få ordnet betalingen for aktiviteter på destinationer. Der bruges ekstra tid og ressourcer på ekspedering, dokumentation og opfølgning på sightseeing og arrangementer.

Derfor udviklede MobilePeople MP Destinationsbetaling i samarbejde med repræsentanter fra rejsebranchen. Løsningen er enkel og tilgængelig på alle destinationer, kommunikerer på gæstens eget sprog, sikrer betaling på stedet, minimerer tid- og transaktionsomkostninger og er samtidig let at håndtere for både guider og hovedkontoret. Aktivitet, sightseeing, arrangementer og valg af valuta oprettes i et centralt administrationssystem for de ønskede destinationer.

Guiden har egen adgang til administrationssystemet via smartphone eller tablet. Gæsten henvender sig til den lokale guide, der opretter gæsten. Kvittering modtages via SMS/e-mail – og gæsten er klar til at benytte sit køb.

3 sparer kostbar tid.

Hos 3 kan kunderne telefonisk tilmelde deres betalinger til Betalingsservice. Det sker enten ved at ringe direkte til telefontjenesten, som så guider kunden igennem tilmeldingen, eller ved at blive stillet om til tjenesten i forbindelse med et opkald til callcentret.

Callcentret sparer kostbar tid ved at viderestille kunden. Frem for at taste kundens oplysninger, guider telefontjenesten kunden gennem tilmeldingsforløbet. Oplysningerne videresendes automatisk til Nets, som sørger for tilmeldingen til Betalingsservice.

Tilmelding til Betalingsservice kan også ske via 3’s hjemmeside. Sitet anvendes om nødvendigt også af callcentret.

Hurtig og sikker betaling på broer med BroBizz.

BroBizz A/S samarbejder med MobilePeople omkring håndtering af betalinger via deres kundecenter, når de danske pendlere suser over broerne. Nembetaling det let for kunderne at forny deres BroBizz-abonnement og ændre i kreditkortoplysninger.

BroBizz tilbyder via MP Nembetaling her-og-nu betaling, når de har kunden i røret som ønsker at betale for uden stående. BroBizz benytter MobilePeoples administrationsinterface, der håndterer kundens betaling automatisk og sikkert. MobilePeoples betalingssystem er certificeret efter PCI DSS (Payment Card Industry – Data Security Standard). Denne branchestandard stiller omfattende krav til datasikkerheden omkring betalinger.

Bliv klogere på vores Nembetalings-løsninger

Find dem alle her

Abonnements­betaling med kort

MobilePay

StraksBetaling

KontoBetaling

Rate betaling

Betalingsservice