Få en gratis demo
X

KontoBetaling

KontoBetaling er løsningen for større overførelser som deposita, betaling af rejser og andre større forbrugsgoder. Jeres kunder får mulighed for at vælge præcis den konto, om det er opsparings-, budget- eller lønkonto, de ønsker at overføre pengene fra. Med denne fleksible betalingsløsning giver I jeres kunder en unik mulighed for at overføre store beløb sikkert.

Med NemBetalings konto-til-konto løsning kan I let tilbyde jeres kunder at betale via deres konto, uden at der er et kort tilknyttet kontoen.

MobilePeoples udvikling tager afsæt i brugerønsker, det giver de stærkeste produkter.

Har I spørgsmål eller ønsker til denne løsning hører vi meget gerne fra jer.
Skriv direkte til Anders på email: ah@mobilepeople.com

Simpel digital betaling

Hvis I ønsker, at KontoBetaling skal indgå i jeres NemBetaling, integrer vi betalingsløsningen via vores API. Vi sikrer at forløbet med integrationen og den løbende kontakt med jer er tilpasset behovet for de løsninger, som I vælger hos os.

 

Ring i dag og få rådgivning

Vi er eksperter inden for nemme betalingsløsninger, hvilket betyder, at vi ved, hvordan I tilbyder de bedste betalingsløsninger for jeres kunder, bl.a. via KontoBetaling.

KontoBetaling er nemlig indrettet, så både I og jeres kunder oplever en komfortabel pengeoverførsel. Kontakt os nu på 70 13 13 70. Vi står klar til at rådgive dig i alle vores betalingsløsninger.

Bliv klogere på vores Nembetalings-løsninger

Find dem alle her

Abonnements­betaling

MobilePay

StraksBetaling

Rate betaling

Betalingsservice

Se videoen her om hvordan

Med NemBetaling fra MobilePeople modtager din virksomhed nemt betalinger, enten ved Abonnementsbetaling med kort, Betalingsservice, MobilePay eller Kontobetaling, via samme komplette betalingssystem.

Vil du vide mere?