Få en gratis demo
X

StraksBetaling og MobilePay online

Med NemBetalings administrationssite kan din virksomhed, callcenter eller kundeservice, lave enkeltstående betalinger mens kunden er i røret.
Send et betalingslink på SMS eller e-mail med betaling via kort eller MobilePay online. Der kan også sendes en betalings anmodning direkte ind i kundens app, så kunden blot skal swipe og I får besked i samme sekund kunden har betalt.

For at tilføje et ekstra sikkerhedstrin ved online betalinger med internationale kort kan du aktivere 3D Secure, der er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode. Kunden modtager en engangskode på SMS, der indtastes lige efter at kunden har indtastet sine kortoplysninger.

Sådan virker StraksBetaling

Det er en simpel og nem betalingsmulighed. Med to små steps er pengene overført:

Hos MobilePeople kan I både få StraksBetaling i jeres NemBetalings-løsning uden integration således, at I kan håndtere jeres betalinger gennem links i SMS, e-mails eller selvbetjening på jeres website.

Vi integrerer StraksBetaling som en del af det samlede system på en sikker måde der skaber tryghed for både jer og for kunden, der skal betale.

Via vores API kan vi gøre NemBetaling til en del af de systemer, som I allerede anvender. Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os på 70 88 83 69.

 

Digitaliser jeres betalingsprocesser

Med StraksBetaling som en del af jeres betalingsplatform, gør I det nemt og bekvemt at få betalt. Betalingsløsningen kan bruges i adskillige betalingssituationer så som ved opkrævning, eller når kunden ønsker at betale her og nu.

StraksBetaling er en enkeltstående betalingsmulighed, som anvendes, når der er behov for at sende en opkrævning, en rykker eller betaling for en ydelse  så kunden har mulighed for hurtigt at betale, enten via jeres kundeservice eller på jeres website.

StraksBetaling sikrer, at jeres kunder kan betale hurtigt og nemt, med NemBetaling kan I i ’real time’ se, om betalingen er gennemført. Denne løsning er derfor både til fordel for jer og jeres kunder, da det er nemt og bekvemt at betale, og I er sikre på betalingen.

 

Bliv klogere på vores Nembetalings-løsninger

Find dem alle her

Abonnements­betaling

MobilePay

KontoBetaling

Rate betaling

Betalingsservice

Se videoen her om hvordan

Med NemBetaling fra MobilePeople modtager din virksomhed nemt betalinger, enten ved Abonnementsbetaling med kort, Betalingsservice, MobilePay eller Konto-til-konto, via samme komplette betalingssystem.

Vil du vide mere?