Få en gratis demo
X

Abonnements­betaling med kort

Hvis I ønsker at trække penge på et betalingskort mere end én gang, er det en god idé at vælge abonnementsbetalinger. Løsningen kan for eksempel bruges på samme måde, som når man tilmelder en regning til BetalingsService.

Når I har indgået en aftale med jeres kunde om en abonnementsordning, kan der sendes et link til tilmelding og betaling til kunden via SMS og e-mail. Når kunden har lavet betalingen første gang er de samtidig tilmeldt ordningen og der vil blive trukket med de intervaller, I har aftalt. Det hele administreres nemt via NemBetaling.

MobilePeople udstiller et API som kan integreres til jeres eksisterende løsninger, eller løsningen benyttes via NemBetalings webadministrations dashboard.
Løsningen findes også som selvbetjening på web.

Bliv klogere på vores Nembetalings-løsninger

Find dem alle her

MobilePay

StraksBetaling

KontoBetaling

Rate betaling

Betalingsservice

Se videoen her om hvordan

Med NemBetaling fra MobilePeople modtager din virksomhed nemt betalinger, enten ved Abonnementsbetaling med kort, Betalingsservice, MobilePay eller Konto-til-konto, via samme komplette betalingssystem.

Vil du vide mere?

Abonnementsbetaling med kreditkort

Abonnementsbetaling er en automatisk betalingsløsning, som giver jeres kunder mulighed for at betale en service eller et produkt gennem en månedlig overførsel.

Det gør, at I kan være sikre på at modtage betalingen rettidigt, og jeres kunder undgår at skulle oprette separate betalinger hver måned. Betalingsløsningen sparer både jer og jeres kunder tid.

 

Sådan fungerer abonnentsbetaling

Kundens gentagne kortbetalinger automatiseres, så pengene trækkes helt automatisk - ligesom ved Betalingsservice. Kunden behøver derved kun at indtaste sine oplysninger en enkelt gang ved første betaling via abonnementsbetaling med kort, hvorefter den automatiseres efter de aftalte intervaller, f.eks. hver måned eller kvartal.

Det hele klares nemt ved, at I sender et tilmeldingslink til kunden via SMS eller e-mail.

 

 

Fordele ved abonnementsbetaling med kort

Der er mange grunde til at oprette abonnementsbetaling som betalingsløsning:

  • I kan selv stå for at aftale de enkelte betalingsløsninger med kunderne
  • I kan administrere det hele gennem NemBetalings webadministrations dashboard
  • Det er en nem og overskuelig måde at sikre betalinger
  • Det er effektivt og tidsbesparende for jer selv og kunderne

Hos MobilePeople kan vi integrere abonnementsbetaling gennem vores API, eller det kan integreres som en selvbetjeningsløsning på jeres website. Dette afhænger af jeres behov og ønsker til betalingsløsningen.

 

Kontakt os for vejledning

Vi står klar til at rådgive jer om valget af betalingsmuligheder og forklarer om fordelene ved de forskellige løsninger. Desuden kan det hele samles under samme system, hvilket gør betaling nemt for både jer og jeres kunder. Ring til os på +45 70 13 13 70.