Få en gratis demo
X

NEL – Elektronisk opslagsværk.

Kundecases om Andre services – Mobile Apps

I akutte situationer kan tid være en livstruende faktor.
Derfor har MobilePeople leveret et opslagsværk med mere end 2.500 opslag til de norske læger, der reducerer kritisk tidsspild.

Opslagsværket ligger i en applikation, som er offline tilgængelig og altid lige ved hånden. Appen er nu lanceret til Android og er snarest at finde i AppStore.

Indhold og navigering understøtter de afgørende kriterier for succes – nem og tilgængelig viden! MobilePeople leverer løsningen, der taler for sig selv.

Yale Smart Living Home – en global låseapp.

MobilePeople har i samarbejde med Yale udviklet en mobilapp, der gør det muligt for Yales kunder at styre deres Yale Smart Home alarmsystem fra mobiltelefonen. Appen er designet med fokus på brugervenlighed og intuitiv navigation og er udkommet til Yales Smart Home systemet i hele Skandinavien og store dele af Europa.

Med Yale Smart Living Home appen kan brugeren:

  • Låse eller åbne sin dør.
  • Se live billeder fra hjemmet.
  • Fra- og tilkoble alarmsystemet og se status.
  • Tilføje nye enheder og konfigurere indstillinger.
  • Modtage en notifikation, når ændringer laves, alarmen går, eller aktivitet registreres.
  • Styre, hvem der har en PIN kode til at deaktivere systemet.

Yale Smart Living appen giver Yales kunder tryghed og viden om, at hjemmet er sikret, uanset hvor i verden de befinder sig, om de er på ferie eller på arbejde.

Mobil integration til CPR-registret til Metroselskabet.

MobilePeople leverede produktet EKA, der er en mobil løsning med integration til CPR-registret, der giver togrevisorerne mulighed for at validere en borgers identitet inden den elektroniske afgift udstedes.

Metroselskabet ønskede at erstatte den manuelle proces med at udstede kontrolafgifter med en mobil løsning. Desuden ønskede man at sikre sig en automatik, der gjorde, at ingen kunne “smutte igennem nåleøjet” ved enten at snyde eller glemme at betale en bøde.

Løsningen anvendes dagligt af 90 medarbejdere i Metroselskabet til at udstede bøder og har øget togrevisorernes effektivitet mærkbart.

PostNord følger den mobile udvikling.

Tænk i nye baner! Få din traditionelle forretning og fysiske produkter gjort tilgængelige i en applikation.

PostNord følger den mobile udvikling og i samarbejde med MobilePeople har de revolutioneret deres forretning ved at gøre det endnu mere brugervenligt at sende breve.

MobilePeople står bag MobilPorto appen, der er gratis for det danske folk. Mobilporto er en portokode, som kunden bruger i stedet for frimærket så nu har du altid frimærker ved hånden via din mobil.

Portokoden er en talkode, som du skriver, hvor du plejer at sætte frimærket. Du køber Mobilporto via din app på mobilen. Appen har et brugervenligt design og oplevelsen af at frankere breve forbliver – nu er det bare nemmere.