Få en gratis demo
X

Parkering - uden automater …

Da flere og flere brugere benytter parkerings-APPs havde en stor dansk kommune et ønske om at reducere antallet af traditionelle parkeringsbetalingsautomater, da vedligeholdelsesomkostningerne ikke stod mål med det faktiske brug af byens borgere og turister.

For at tilgodese byens brugere og turister, som ikke har eller ønsker at benytte en parkerings-app, valgte stor dansk kommune en løsning fra MobilePeople, som gør det muligt for borgerne at betale for deres parkering nemt og bekvemt via deres telefon ved at bruge tast-selv-funktionen efter samtale med medarbejder i kundeservice.

Når brugeren ringer til det angivne telefonnummer i kundeservice, bliver de mødt af en medarbejder og efter at have oplyst deres bilregistrerings-nummer og ønsket parkeringstid bliver de let videreført til tast-selv-funktionen. Her indtaster de deres kort nr. og kontrol cifre og har så betalt for deres parkering, alt foregå i sikkert og certificeret miljø.

Fordelene ved den nye løsning med apps fra forskellige udbydere og tast-selv-betaling via telefon er mange:

 • Nem implementering: 
  Implementeringen af dette system er enklere og mere omkostningseffektiv, da det kræver mindre infrastruktur og installationsarbejde sammenlignet med traditionelle betalingsterminaler.

 • Øget tilgængelighed: 
  Brugervenlige apps og tast-selv-betalingsmuligheder via telefon gør det lettere for borgerne at betale for deres parkering. Dette øger tilgængeligheden og bekvemmeligheden for brugerne.

 • Bedre tilpasning til teknologiske ændringer: 
  Med flere udbydere af apps kan kommunen lettere tilpasse sig ændringer i teknologien og udnytte de nyeste funktioner og forbedringer uden større omkostninger.

 • Miljøvenligt: 
  Det nye system kan potentielt reducere papirforbrug og CO2-udledning, da det ikke kræver billetprint og vedligeholdelse af fysiske terminaler.

Samlet set gør dette system parkeringsadministration mere økonomisk bæredygtigt og brugervenligt, samtidig med at det minimerer driftsproblemer og behovet for løbende opdateringer.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Kontakt MobilePeople her

70891127

X