Få en gratis demo
X

Ny og forbedret måde at overføre større betalingsbeløb

Mange slutkunders betaling af mindre beløb, bliver ofte gennemført som kortbetaling eller via MobilePay, mens større beløb f.eks. til pakkerejser, selvrisiko, depositum, restance eller pensionsindbetalinger ofte med fordel vil kunne betales med en KontoBetaling.

Med KontoBetaling fra NemBetaling vælger brugeren præcis den konto, pengene skal trækkes fra, direkte fra netbanken. Fuldstændigt sikkert bare uden de begrænsninger betalingskortet har.

KontoBetaling er billigere for dig som virksomhed, da omkostningen er væsentlig lavere end på betalingskort. Løsningen er attraktiv for jer som modtager betalinger på over 3-4.000 kroner i Norden.

Med KontoBetaling kan I også refundere jeres kunders tilgodehavender, hvor beløbet indsættes på den konto som er oplyst af jeres kunde.

Aiia det tidligere Nordic API Gateway har udviklet den bagvedliggende teknologi og har aftaler med stort set alle banker i EU. I 2021 blev Aiia købt af MasterCard.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til hvordan du kommer videre med kontoBetaling, er du velkomme til at kontakte vores salg på 70131370, så hjælper vi dig.

Aiia er meget, meget mere. Det fortæller vi om i de kommende uger.

Signup herunder så kommer de direkte i din mailboks.


Fakta:

MasterCard købte Aiia i 2021 (tidligere Nordic API Gateway) af bl.a. Danke bank som har understøttet bankens arbejde omkring PSD2-direktivet, som forpligter bankerne til at stille kundernes bankdata til rådighed for tredjeparter. Blandt de løsninger, som Aiia har udviklet på Open Banking-platformen, er muligheden for, at bankkunder kan se konti på tværs af banker i mobil- og netbanken.

Det gør i dag løsningen til den absolut mest foretrukne løsning til større betalinger hos pensionskasser, forsikringsselskaber, inkassofirmaer, boligselskaber og rejseselskaber.


>> TILBAGE