Få en gratis demo
X

Efterspørgslen på digitale betalingsløsninger tilpasset boligadministratorer er stigende, og UNIK bolig har netop valgt MobilePeople og NemBetaling som ny partner til at facilitere og supportere nye løsninger for lejerne.

For UNIK bolig var det afgørende at den enkelte administrator fik et system der gør det let, sikkert og enkelt at opkræve leje, depositum og andre udgifter. Samtidig skulle systemet kunne bruges i det eksisterende modulsystem som UNIK bolig tilbyder sine kunder.

Samtidig fik UNIK bolig den fordel, at antallet af sendte breve blev væsentligt formindsket, for nu tilmelder lejeren sig vores digitale tjenester og herefter kan administratoren via vores selvbetjeningsløsning udsende betalingsopkrævninger og dataopsamling.

Besøg UNIK boligs hjemmeside her

Vi har hos MobilePeople indgået en partneraftale med UNIK bolig, som leverandør af betalingskanaler tilpasset den enkeltes administrators behov for opkrævning og data- og samtykkeopsamling. Løsninger der kan benyttes i deres nuværende system hos UNIK bolig, hvor der er fri mulighed for opkrævning via MobilePay, e-mails eller forskellige webløsninger.

Unik leverer software til bolig- og ejendomsadminstration og advokatkontorer.

Her hos MobilePeople er vi glade for samarbejdet, og ser frem til at en god dialog om netop den løsning der passer den enkelte lejer.


>> TILBAGE