Få en gratis demo
X

SMS Løsning

Nem informationskilde til dine brugere – med en SMS løsning fra MobilePeople kan I masseudsende SMS’er. SMS Løsning anvendes som en service samt effektiv informationskanal til den enkelte.

Løsningen kan med fordel bruges til at:

  • Sende påmindelser
  • Oplyse og informere
  • Hjælpe med kundeservice
  • Sende log ind kode
  • Foretage afstemninger

MobilePeople integrerer jeres SMS løsning med jeres eksisterende system.
Det er yderligere muligt med tovejskommunikation. SMS Løsning styres via din browser eller via API og kan håndtere udsendelse til modtagere i hele verden.

MobilePeople har et indgående kendskab til lovgivningen om overtaksering af SMS-tjenester og kan derfor tilbyde jer den bedste rådgivning.

 

Fordele ved vores SMS Løsning

Sender til alle typer mobil og smartphones.

Mulighed for integration med egne systemer.

Mulighed for masseudsendelse af SMS’er.

Et redskab der sparer ressourcer.

Et dialogorienteret værktøj.

Brugervenlige SMS gateway som kommunikationskanal

MobilePeople tilbyder SMS gateway som en direkte og automatisk kommunikationskanal til jeres kunder. Løsningen er effektiv og kan anvendes både som informationskilde til kunder og som servicekanal til flere ad gangen.

Send eksempelvis påmindelser om aftaler, informationer om ændringer eller tilbud og nyhedsbreve ud via SMS. Afhængigt af beskedens budskab og formål, kan beskeden med SMS gateway målrettes enkelte kunder eller sendes ud til større kundegrupper samtidig.

Hør mere om SMS-løsninger 

Hos MobilePeople kan I høre mere om installationen af SMS gateway. Vi rådgiver på baggrund af mange års erfaring og giver jer indgående kendskab til lovgivningen omkring overtaksering af SMS-tjenester.

Ring til os på +45 70 13 13 70 og lad os tage en snak om jeres muligheder inden for betalingsløsninger.